Shopping Cart

A fűnyíró traktorok Teslája

A Cub-Cadet XT2 ES107 ELEKTROMOS fűnyírótraktor RevTek technológiával a piac jelenleg leginnovatívabb terméke, a jővő fűnyíró tarktora. A világszinten piacvezető Cub Cadet cég, első, tisztán elektromos meghajtású, fűnyíró tarktora. A Cub-Cadet XT2 ES107 beköltözött az e-mobilitás a fűnyíró tarktorok világába. E géppel csendesen, emissziómentesen, bármikor, bárhol nyíhatjuk gyepünket. Azon kertfenntartó cégeknek is különösen ajánlott, akik érzékeny területeken szolgáltatnak. A Cub-Cadet XT2 ES107 alkalmazásával biztosan nem szerzünk haragos szomszédokat magunknak.

Vágószélesség: 107 cm
Ajánlott terület: 8.000 m2/h
Gyűjtő: 200 literes, opcionálisan elérhető
Motor: Cub Cadet 56 V / 60 Ah / 3.000 Wh
Legnagyobb teljesítmény: 2.94 kW
Meghajtás: 100% elektromos
Vágásmagasság állítás: 12 pozíció (25 – 100 mmközött)
Üzemidő egy feltöltéssel: 90 perc (12.000 m2)
Töltési idő (100%-ig): 4 óra.

FENNTARTHATÓ ENERGIA, NAGY TELJESÍTMÉNY.

Az XT sorozatú traktorplatform kombinálva az e-mobilitás előnyeivel. Az XT2 ES107 szívében a legújabb technológiájú villanymotor dolgozik. Ez az 56 V-os és 60 Ah névleges kapacitású Li-ion akkumulátorral működő fűnyírótraktor, ugyanolyan erős és hatékony, mint benzinüzemű rokonai. Kb. 90 perc üzemidejével – a gyep- és talajviszonyoktól függően, valamint a 107 cm-es vágószélességével még a nagy pázsitterület is gyorsan és megállás nélkül lenyírható.

REVTEK™ TECHNOLÓGIA

RevTEK™ – Reverse Mowing Technology. A technológia révén lehetőség van hátramenetben is a fűnyírásra.

ZÉRÓ EMISSZIÓ

Az XT2 ES107 különösen csendes és teljesen emissziómentes. Ezért nem csak a természet lesz hálás, hanem a szomszédok is.

USB-PORT

Fűnyírás közben töltheti elektromos eszközeit, pl. okostelefonját.

OLDALKISZÓRÁS, GYŰJTÉS VAGY MULCSOZÁS

Az XT2 ES107 könnyen alkalmazkodik igényeihez –legyen szó oldalkiszórásról vagy mulcsozásról. A tartozékként megvásárolható 200 literes gyűjtővel, igazi sokoldalú társ a kerti munkában. (a mulcsozás és a fűgyűjtés lerövidít a kerti munkát)

MINT EGY KEZESBÁRÁNY

Csak egy enyhe nyomás a gázpedálon, és az XT2 ES107 rángatás nélkül már indul is. Ezzel a traktorral olyan élvezetes és könnyű a vezetés, mint még soha.

A LEGSZŰKEBB FORDULÓKÖR A PIACON

A fordulókör (a hátsó tengely középpontjában mérve) csak 17 cm, köszönhetően az innovatv TIGHT TURN xTREME technológiának.

KARBANTARTÁS- ÉS SZERVIZBARÁT

Az elektromos motorokban nincs gyújtógyertya, benzinszűrő és karburátor, ezért karbantartásuk sokkal egyszerűbb. Szinte gyerekjáték.

LI-ION AKKUMULÁTOR EREJE

Az XT2 ES107 csúcs-modern akkumulátortechnológiája nemcsak hosszú élettartamot, hanem gyors, teljes újratöltést is biztosít – a teljes töltéshez mindössze 4 óra szükséges.

 

Reméljük, érdekesnek találták az itt leírtakat, és tudtunk vele segíteni!

Amennyiben a cikkben említett termékkel kapcsolatosan további kérdése lenne, kérjük, hívjon bennünket. Növényvédelmi szaktanácsadás: +36304139252

 

Növényvédő szer webáruházunkban számos további termék közül válogathat. Tápanyag ellátási szaktanácsadács: +36209687090