0
Új termék
Kifutó termék
Nem szállítható

Fiskars hólapát snowxpert, fekete

Cikkszám: FIS0957
A Fiskars SnowXpert hólapát ideális segítőtárs a hideg téli időszakban. A hólapát különösen az egyenes talajokon végez hatékony hómozgatást. Így a hó eltakarítása hatékonyan és fáradás nélkül végezhető. Kényelmes munkavégzés A SnowXpert komoly er

Nincs raktáron

Termékadatok
Gyártó
FISKARS
Szállítható futárszolgálattal
Igen
Szállítható Pick Pack pontra
Nem
10 493Ft
50.000,- Ft felett, 50kg-ig ingyenes szállítás. További kedvezményes szállítási kondícióinkat a ide kattintva nézheti meg.

Kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban? Segítünk!

Ingyenes növényorvosi szaktanácsadás üzleteinkben

Kedves, segítőkész kiszolgálás

Biztonságos online vásárlás

A Fiskars SnowXpert hólapát ideális segítőtárs a hideg téli időszakban. A hólapát különösen az egyenes talajokon végez hatékony hómozgatást. Így a hó eltakarítása hatékonyan és fáradás nélkül végezhető.

Kényelmes munkavégzés
A SnowXpert komoly erőkifejtés nélküli hóeltakarítást tesz lehetővé. 156 cm-es hosszának köszönhetően a hólapát kényelmes munkavégzési magasságot garantál, ami különösen kíméletes a hát és az ízületek számára. Csekély, 1,6 kg-os súlya is a maximális kényelmet szolgálja. Ergonomikus, D alakú markolata vastag téli kesztyűbe is jól megfogható. Ezáltal egy vagy két kézzel is végezheti a lapátolást.

Kiváló minőségű kidolgozás
A nyél kiváló minőségű alumíniumból készült, és műanyaggal van bevonva. A fekete lapát szintén megerősített műanyagból készült, míg az alumíniumból készült szegély integrált acélmaggal rendelkezik. Mindez hosszú élettartamot garantál. A lapát optimalizálásának köszönhetően változatlan stabilitás mellett most még nagyobb hómennyiségeket mozgathat. A Fiskars SnowXpert hólapáttal tökéletesen felkészülhet a következő adag hóra.

Miért minket válasszon

Cookie beállítások
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz