0

Szállítási költségek

4.5. Kiszállítás

A megrendeléseket a Sprinter futárszolgálat Kft. segítségével szállítatjuk ki Önnek! (Átlagos szállítási idő: a visszaigazolástól számított 2-6 munkanap.) Kizárólag Magyarország területére áll módunkban árut küldeni!

 

Aktuális kiszállítási díjaink 4.9 pontban foglaltak szerint alakulnak:

 

A szállítási díj változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a www.kerteszcentrum.eu weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

 

4.6 Kézbesítés

Sprinter  a küldeményt két alkalommal kísérli meg személyesen kézbesíteni a Címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a Sprinter a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra, majd a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a Sprinter visszaszállítja a csomagot a feladónak.

 

4.7 Kézbesítési cím megadása

Lehetőség van eltérő kézbesítési és számlázási cím megadásra, ebben az esetben a számlázási címre állítjuk ki a számlát, a csomagot pedig a kézbesítési címre szállítjuk. Nagyon fontos, hogy pontos postacímzést adjon meg. Regisztráció után Ön több címet is megadhat, de megrendeléskor ki kell választani a kézbesítési címet.

 

4.8 Sikertelen kézbesítés

Általános kiszállítási határidőnél a Szállítmányozó kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk szállítási címen történő átadását. Ezután a megrendelést az Eladó érvénytelennek nyilvánítja és törli.

 

4.9 Szállítási költségek:

Cookie beállítások
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz