0

Cégünk 1998-óta áll a hazai hajtatott dísznövény- és zöldségkertészetek szolgálatában. Növényvédö szerekkel, mütrágyákkal, termésnövelö anyagokkal, gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal, kertészeti közegekkel, valamint szaktanácsadással.
 
Szinte valamennyi magyar professzioláis kertészet a partnerünk. Az Árpád-Agrár Zrt, a Fökert Nonprofit Zrt, a Trivega Kft., a Hódkertész Kft., a DélKerTész Kft., a Floratom Kft, a Greencoop csoport, a Pannon Paprika Kft., az Agrocoop Kft., a Veresi Paradicsom Kft., a Ruisz Faiskola, a KEFAG Zrt., a Gurisatti Faiskola., a Perintkert, a Csuta Kertészet, a Dobay Kertészet, a Feldhoffer Kertészet, a Csányi Kertészet, a Grow Group Palántanevelö Kft., a Beretvás Kertészet, a Balaton Virágsziget, a Szenzenstein Kertészet, a Horváth Faiskola, az Örökzöld Kertészet, a Hegede Faiskola, a Kurucsai Kertészet, a Paplogó Kertészet, a Farkas Kertészet, a Zákány Kertészet, a Dékány Kertészet, a Zsemberi
Kertészet, ... sajnos mindenkit nem tudunk felsorolni, hiszen a lista több száz hazai kertészet, kertépítö és kertfenntartó lenne.
 
Mindezzel csak azt szeretnénk mondani, hogy ha ök, akiknek a kertészet jelenti a megélhetést, és sok hektáron gazdálkodnak, 25 éve megbíznak bennünk, Ön is bizalommal fordulhat hozzánk. Mindent megteszünk, hogy Ön is a lehetö legjobb eredményt érjen el a kertészkedésben.
 
Szigetszentmiklósi áruházunkban ingyenes növényorvosi vizsgálattal és szaktanácsadással várunk minden kedves vásárlónkat!
 

Termékeink felhasználásával kapcsolatban kérdezze növényorvosainkat

Biztonsági kód
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz