0

Gyep műtrágya

A tökéletes pázsit eléréséhez a megfelelő gyep műtrágya nélkülözhetetlen. Kertészeti webshopunk kínálatában megtalálhatóak a granulált gyeptrágyák, burkolt gyeptrágyák és folyékony gyeptrágyák, amelyek mind kiváló minőségűek és különböző igényeknek megfelelően lettek kifejlesztve. Legyen szó hobbi kertészkedésről vagy professzionális gyepápolásról, termékeink segítenek abban, hogy pázsitja mindig egészséges és üde legyen. Vegye bátran igénybe ingyenes tanácsadásunkat, folyamatos akcióinkat és azonnali szállítási lehetőségeinket. Nézzen szét kínálatunkban, és válassza ki az Ön kertjéhez legmegfelelőbb termékünket! Kínálatunkban kizárólag neves gyártók prémium termékei találhatóak, melyeket saját laboratóriumunkban mi is rendszeresen ellenőrzünk. Cégünk neves kertészetek, kertépítő cégek állandó beszállítója.

  • Granulált gyeptrágya

    Granulált gyeptrágyáink termékkategóriánkban széles választékban kínálunk professzionális minőségű, granulált gyeptrágyákat, melyek ideális tápanyagellátást biztosítanak kertje számára és életteli zöld színt biztosítanak a gyepnek. Ezen felül gondoskodnak az egyenletes tápanyagellátásról, miközben gátolják a gyomok és a moha növekedését, elszaporodását. Könnyen kijuttathatók, legyen szó hosszú hatású vagy épp tavaszi indító granulált gyeptrágyáról. Élvezze ingyenes szaktanácsadásunkat, és használja ki folyamatos akcióinkat! Raktárról azonnali szállítással biztosítjuk, hogy Ön gyorsan hozzáférhessen minden szükséges termékhez. Válassza ki a megfelelő granulált gyeptrágyát webshopunkból még ma! Kínálatunkban kizárólag neves gyártók prémium termékei találhatóak, melyeket saját laboratóriumunkban mi is rendszeresen ellenőrzünk. Cégünk neves kertészetek, kertépítő cégek állandó beszállítója.

  • Burkolt gyeptrágya

    Burkolt gyeptrágya-választékunk különféle típusai között minden kerttulajdonos megtalálja a saját igényeinek megfelelőt. A burkolt gyeptrágya speciális bevonatának köszönhetően a tápelemek folyamatosan, kis mennyiségben szabadulnak fel, ezzel biztosítva a gyep hosszú távú tápanyagellátását. A hosszabb hatóidő lehetővé teszi, hogy kevesebb felülkezelésre legyen szükség, így jelentős munkaidő és költség takarítható meg. A gyeptrágya burkolata környezetbarát, a gyártási eljárás CO2 lábnyoma és EC értéke alacsony, nincs gyep-kiégés. A burkolatnak semmilyen negatív hatással nincs a talaj mikrobiológiai életére, használata is biztonságos. Kertészeti webshopunkban folyamatos akciókkal és ingyenes szaktanácsadással várjuk. Raktárról azonnali szállítással biztosítjuk, hogy Ön gyorsan hozzáférhessen minden szükséges termékhez. Válassza ki a megfelelő burkolt gyeptrágyát még ma! Kínálatunkban kizárólag neves gyártók prémium termékei találhatóak, melyeket saját laboratóriumunkban mi is rendszeresen ellenőrzünk. Cégünk neves kertészetek, kertépítő cégek állandó beszállítója.

  • Folyékony gyeptrágya

    Ha Önnek is fontos, hogy kertje zöld és egészséges legyen, akkor folyékony gyeptrágyáink segítenek elérni ezt a célt. Folyékony gyeptrágyáinkkal gyorsan érhet el látványos eredményt, a tápanyagok ugyanis szinte azonnal elérnek a fű gyökeréhez. Kertészeti webáruházunkban széles választékban kínálunk folyékony gyeptrágyákat, melyek ideális tápanyagot biztosítanak gyepének, valamint könnyen kijuttathatók (permetezővel, locsolóval). Legyen szó új gyep telepítéséről vagy meglévő gyep ápolásáról, nálunk minden kerti igényre talál megoldást. Válasszon kínálatunkból, vagy kérje ingyenes szaktanácsadásunkat! Folyamatos akciókkal is várjuk, valamint raktárról, azonnali szállítással biztosítjuk, hogy gyorsan hozzáférhessen a megfelelő folyékony gyeptrágyához. Ne habozzon, válassza webáruházunkat, és tegye kertjét szebbé, egészségesebbé! Kínálatunkban kizárólag neves gyártók prémium termékei találhatóak, melyeket saját laboratóriumunkban mi is rendszeresen ellenőrzünk. Cégünk neves kertészetek, kertépítő cégek állandó beszállítója.

Rendezés:
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz