Shopping Cart

Gyakran ismételt kérdések

Kérdése merült fel? Válaszolunk!

Leggyakoribb kérdések rendelésekkel kapcsolatban

Rendelés és kézbesítés

A megrendelt termékeket a Magyar Posta (MPL) segítségével juttatjuk el önökhöz.

A megrendelt termékek a feladás utáni 2.- 3. munkanapon kerülnek kézbesítésre.

A feladható csomagokat súlya maximálisan 50kg, valamint 1,8m hosszú lehet. Természetesen többtermékből összeválogatott rendelés összsúlya meghaladhatja az 50 kg-mot, de ez esetben külön csomagként kell feladnunk azt.

A megrendelt termékek szállítása esetén lehetőség van előre utalásra, simplepay alkalmazására, valamint utánvétre is ahol a futárnak fizeti a termékdíjját. Utánvét esetén lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is. Személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetés lehetséges.

A leggyakoribb csomagoksúlya és azok szállításiköltségei a következők:

  • 0-1kg – 1500 Ft
  • 5 kg – 1690 Ft
  • 15kg – 2050 Ft
  • 25kg – 2570 Ft

A weboldal alján található feltöltött dokumentumoknál a rendelés teljes menete megtekinthető.

Személyesen, a megrendelt árut Szigetszentmiklós, Mester utca 6. szám alatti üzletünkben veheti át, amely Hétfő – Péntek 8 – 16 óráig tart nyitva. Lehetőség van Budapesten, a FLORACOOP Nagybani Virágpiacon (XI. Kerület, Budaörsi út) történő áruátvételre is, erről kérjük, kollégánkkal, Dr. Mándoki Zoltánnal legyenek szívesek egyeztetni a +36705164286-os telefonszámon.

Jogszabályiokokból bármiféle növényvédőszer kizárólag személyesen vehető át.

A jogszabályi előírásoknak megfelelően a növényvédőszerek dobozán feltüntetett gyártási időtől számított 3 évig használható fel.

Nem azt kapta, amit szeretett volna? Segítünk!

Termékek visszaküldése

Átvételkor ellenőrizzék a megrendelt áru épséget és mennyiségét, ha nem elégedettek azt a futárnak jelezzék, így a termék visszakerül hozzánk. Ezután vegyék fel velünk a kapcsolatot (+36304139252)